adhoc Party

El dimarts vaig poder provar l’adhoc Party per fer unes partides al Monster Hunter Fredom Unite. La veritat és que l’aplicació va realment bé. Després d’haver intentat configurar XLink Kai l’any passat i deixar-ho estar després d’interminables hores de frustracions la facilitat amb què em vaig poder posar a fer missions em va sorprendre gratament.

Com a curiositat, una de les missions la vaig fer amb un xaval de Menorca. Tot i que ell parlava pel micro i jo el podia sentir, jo de micro encara no en tinc i ell no em podia sentir a mi. Teclejar amb un Dual Shock 3 és un martiri però encara ens vam mig entendre. Això no obstant, Monster Hunter en català va ser una cosa de la què no esperava gaudir de moment.

Tot i que em sembla increïble, encara no he trobat cap caçador a través de la meva pàgina Monster Hunter Barcelona i això que si busques aquestes tres paraules a Google sembla que surto força ben posicionat.

Si no podeu forçar-vos a arrossegar el cul per fer una trobada i pelar uns quants monstres, almenys espero veure-us a l’adhoc Party europeu.%d bloggers like this: